Näyttelyhaku

From here you can get information on application process in English.

Näyttelytilojen seuraava haku on syyskaudelle 2023 ja se päättyy elokuun lopussa 2022. 

Taidekeskus Mältinrannassa on kaksi erillistä näyttelytilaa: Galleria ja Studio. Tilat on mahdollista vuokrata erikseen tai yhdessä. Molemmat tilat ovat pimennettävissä.

Näyttelyaikaa haetaan kolmen viikon pituisina jaksoina (sisältää näyttelyn pystytyksen ja purkamisen). Tampereen Taiteilijaseuran jäsenet saavat 20 % alennuksen näyttelyvuokrista. Näyttelyprovisio on 35% (sis. alv 24%).

Galleria Mältinranta
Pinta-ala: 190 m2
Korkeus: noin 3,6 m
Vuokra 3 viikon näyttelyajalta: 1500 €

Studio Mältinranta
Pinta-ala: 70 m2
Korkeus: n. 5,40 m
Vuokra 3 viikon näyttelyajalta: 850 €

Lattioiden sallittu kantavuus max 250 kg/neliö. Näyttelytilojen seiniin ei voi suoraan piirtää tai maalata teoksia. Seiniin ja kattoon poraaminen on kielletty. Teosten ripustaminen ruuveilla (ruuvinvääntimet olemassa) levyseiniin ja kiviseinänauloilla kiviseiniin. Gallerian katosta voi ripustaa teoksia (vain olemassa olevista kiinnikkeistä), Studion kattoon ei voi ripustaa mitään.

PohjapiirrosHuom! Pohjapiirrosta tulostaessa kannattaa tarkistaa, että tulostimen asetuksissa paperin suunnaksi on säädetty ”vaaka”, näin saat suuremman tulosteen.

Kuvia Galleriasta ja Studiosta:

Näyttelyaikoja haetaan ensisijaisesti sähköpostitse. Sähköpostihakemus (pdf-muotoinen, maksimikoko 15 Mb) lähetetään osoitteeseen: anne.paldanius (at) tampereen-taiteilijaseura.fi . Paperiversiona hakemus lähetetään osoitteeseen:  Tampereen Taiteilijaseuran näyttelytoimikunta, Kuninkaankatu 2, 33210 Tampere. Hakemusten liitteenä olevat kuvat palautetaan hakemusten käsittelyn jälkeen vain jos mukana on palautuskuori ja riittävä määrä postimerkkejä.

Hakemukseen tulee liittää:
1. vapaamuotoinen näyttelysuunnitelma
2. ansioluettelo
3. kuvia näyttelyyn tulevista teoksista tai uusimmasta tuotannosta yleensä: sähköpostihakemukseen max 10 kpl nettikokoisia jpg-kuvia tai kuvat ja tekstit pdf-tiedostona. Videot mieluiten linkkeinä. Paperihakemukseen korkeatasoisia värikuvia/printtejä.

Muista ilmaista hakemuksessasi selkeästi aikatoiveesi sekä mitä tilaa/tiloja haet.

Hakuajat

Kevät- ja kesäkauden näyttelyaikojen haku päättyy edellisen vuoden tammikuun viimeinen päivä. Syksyn näyttelyaikojen haku päättyy edellisen vuoden elokuun viimeinen päivä. Seuraava haku päättyy 31.8.2022 ja se koskee syyskauden 2023 aikoja.