Näyttelyhaku

From here you can get information on application process in English.

Näyttelytilojen seuraava haku on syksylle 2021 ja se päättyy elokuun lopussa 2020. 

Taidekeskus Mältinrannassa on kaksi erillistä näyttelytilaa: Galleria ja Studio. Tilat on mahdollista vuokrata erikseen tai yhdessä. Molemmat tilat ovat pimennettävissä.

Näyttelyaikaa haetaan kolmen viikon pituisina jaksoina (sisältää näyttelyn pystytyksen ja purkamisen). Tampereen Taiteilijaseuran jäsenet saavat 20 % alennuksen näyttelyvuokrista. Näyttelyprovisio on 35% (sis. alv).

Galleria Mältinranta
Pinta-ala: 190 m2
Korkeus: 3,95 m
Vuokra 3 viikon näyttelyajalta: 1500 €

Studio Mältinranta
Pinta-ala: 70 m2
Korkeus: 5,40 m (Huom. katosta ei voi kiinnittää teoksia)
Vuokra 3 viikon näyttelyajalta: 850 €

Lattioiden sallittu kantavuus max 250 kg/neliö. Näyttelytilojen seiniin ei voi suoraan piirtää tai maalata teoksia. Seiniin ja kattoon poraaminen on kielletty.

PohjapiirrosHuom! Vastavalmistuneen peruskorjausremontin takia Gallerian pohjapiirroksessa on tapahtunut muutoksia. Pohjapiirros uusitaan myöhemmin, mutta se pitää pääpiirteittäin paikkansa myös remontoitujen tilojen osalta. Pohjapiirrosta tulostaessa kannattaa tarkistaa, että tulostimen asetuksissa paperin suunnaksi on säädetty ”vaaka”, näin saat suuremman tulosteen.

Näyttelyaikoja haetaan ensisijaisesti sähköpostitse. Sähköpostihakemus (pdf-muotoinen) lähetetään osoitteeseen: anne.paldanius (at) tampereen-taiteilijaseura.fi . Paperiversiona hakemus lähetetään osoitteeseen:  Tampereen Taiteilijaseuran näyttelytoimikunta, Kuninkaankatu 2, 33210 Tampere. Hakemusten liitteenä olevat kuvat palautetaan hakemusten käsittelyn jälkeen vain jos mukana on palautuskuori ja riittävä määrä postimerkkejä.

Hakemukseen tulee liittää:
1. vapaamuotoinen näyttelysuunnitelma
2. ansioluettelo
3. kuvia näyttelyyn tulevista teoksista tai uusimmasta tuotannosta yleensä: sähköpostihakemukseen max 10 kpl nettikokoisia jpg-kuvia tai kuvat ja tekstit pdf-tiedostona.Videot mieluiten linkkeinä. Paperihakemukseen korkeatasoisia värikuvia/printtejä.

Muista ilmaista hakemuksessasi selkeästi aikatoiveet sekä mitä tilaa/tiloja haet.

Hakuajat

Kevät- ja kesäkauden näyttelyaikojen haku päättyy edellisen vuoden tammikuun viimeinen päivä. Syksyn näyttelyaikojen haku päättyy edellisen vuoden elokuun viimeinen päivä.